ideal-klein   

 In 3 kleuren leverbaar
Snelle levertijd (3-5 werkdagen)
Voor particulier en professional

De buitenruimte moet groener. Dat is een veel gehoorde uitdrukking bij de ruimtelijke ontwikkeling van steden en dorpen. Hoe kunnen we de beperkte openbare ruimte vergroenen zodat er een aangenamer leefklimaat ontstaat?

Dit is een vraag die veel gemeenten en andere overheidsinstanties hebben. Leiconstructie.nl heeft een unieke constructie voor leibomen ontwikkeld. Gemeenten en overheden letten steeds meer op de uitstraling van de openbare ruimte. Een mooi ingerichte openbare ruimte zorgt voor een prettige leefomgeving. Een stad of woongebied met veel bebouwing heeft weinig uitstraling. Als diezelfde ruimte omgeven wordt door veel groen geeft dat een totaal andere beleving.

“Vanuit onze kennis en ervaring kunnen wij per project aangeven welk type boom het meest geschikt is voor de locatie die de opdrachtgever wil vergroenen. Gemeenten zijn vaak verantwoordelijk voor de buitenruimte. De zogenaamde aandachtswijken hebben vaak een mindere uitstraling waardoor er eerder een verrommeling in de buurt ontstaat. Als die ruimte wordt verlevendigd met mooie leibomen verstevigd met een robuuste en markante leiconstructie ervaren bewoners dit als een verbetering van de leefomgeving. Ook vastgoedontwikkelaars zijn partijen die met een kritisch oog kijken naar een verbetering van de buitenruimte bij bedrijventerreinen of andere kantoorlocaties. Ook hier geldt dat de buitenruimte het visitekaartje is van het bedrijf. Een parkeerplaats waarbij tussen de verschillende rijen auto’s een mooie groene haag is gerealiseerd doet wat met de beleving van de betreffende locatie. Die groene visie willen we graag delen met onze klanten,” aldus Pieter Weststrate.

De constructies kunnen als pakket met en zonder leibomen worden geleverd en zijn ook geschikt voor kleinere projecten zoals een scheiding tussen bedrijfsobjecten. De palen zijn van staal volblad verzinkt (Ø60 / 2.90 mm) en kunnen tot een lengte van 6 meter op elke gewenste maat worden gemaakt . Het onderhoud kan vanuit het eigen netwerk worden gerealiseerd maar kan ook worden verzorgd door Leiconstructie.nl of een van de partner hoveniers.

PROJECTEN

Leiconstructie winkelcentrum Zoetermeer (2015) i.o.v Ballast Nedam Infra Specialiteiten B.V. (91 m / RAL 6009 - Dennegroen)

Leiconstructie woonwijk (2016) i.o.v. M. van der Spek Groenvoorziening (63 m / RAL 7016 - Antracietgrijs)

Leiconstructie nieuwbouw Hoornbeeck College Rotterdam (2017) i.o.v. Kok hoveniers (54 m / RAL 9005 - Gitzwart)

(Bouw en Uitvoering, februari 2018)

Vragen?

vragen leiconstructie

Vragen over onze producten?
Wilt u een offerte voor een specifieke situatie, bestek of plan?

Neem contact met ons op via  of bel 0180 434965

Ga naar boven