ideal-klein   

 In 3 kleuren leverbaar
Snelle levertijd (3-5 werkdagen)
Voor particulier en professional

Bent u op zoek naar een leiconstructie? Leiconstructies zijn er in allerlei soorten en maten. Prachtige stalen leiconstructies, die je vaak ziet bij gemeentelijke projecten, geven een degelijke uitstraling en maken uw tuin helemaal af. Misschien bent u als hovenier op zoek naar een dergelijke mooie oplossing voor uw klanten.

Toch blijkt het vaak lastig zo'n constructie te realiseren. Leiconstructie.nl heeft daarom een eigen lijn ontwikkeld waarbij wij een totaalpakket kunnen leveren, aan hoveniers en iedereen die een degelijke en universele oplossing zoekt. Ons pakket heeft uitstraling, is duurzaam, sterk en universeel! Zelfs diverse hoekverdraaiingen (niet alleen 90°) zijn mogelijk met onze speciale koppelcomponenten.Wij leveren de buizen, de koppelstukken, de draadspanners en het spandraad. Standaard constructies zijn te bestellen als standaardpakketten. Levering is mogelijk in de kleuren Groen RAL 6005 en Zwart RAL 9005.

Ook geven wij u desgewenst advies over het plaatsen. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen, bekijk dan onze pakketten, onze accessoires, of neem contact met ons op!

Registratie

Wacht niet langer, maar maak een hoveniersaccount aan bij Leiconstructie.nl!

Vragen?

vragen leiconstructie

Vragen over onze producten?
Wilt u een offerte voor een specifieke situatie, bestek of plan?

Neem contact met ons op via  of bel 0180 434965

Ga naar boven