ideal-klein   

 In 3 kleuren leverbaar
Snelle levertijd (3-5 werkdagen)
Voor particulier en professional

Kongcrete

€ 19,50
Incl. 21 % BTW
Aantal:

Kongcrete is een revolutionaire nieuwe manier om (schutting/hekwerk) palen vast te zetten. Het beste alternatief voor snelbeton, verpakking weegt maar 960 gr, geen water nodig en in 3 minuten vast en zeer gemakkelijk in gebruik.

Kongcrete is een Hydro fobisch (ongevoelig voor water) twee-componenten vulmiddel dat zeer krachtig uitzet om de ruimte tussen de grond en de paal op te vullen. Kongcrete reageert en expandeert onmiddellijk na het mixen en bereikt binnen slechts binnen 3 minuten 50% van zijn sterkte zodat de paal zelfstandig blijft staan. Binnen slechts 20 minuten kan men de paal reeds belasten en binnen 2 uur bereikt het volledige hardheid.

Kongcrete kan gebruikt worden voor het fixeren van o.a. diverse palen, waaronder houten-, metalen- en composiet palen. Ook wordt het aangewend voor het fixeren van Vlaggenmasten, brievenbussen, verkeersborden en utiliteitsmasten (elektra- en communicatiepalen).

Makkelijk

ALLES wat u nodig heeft om palen vast te zetten zit in de Kongcrete kit.
GEEN water meer nodig.
Geen gesleep meer met zware 25 kilogram zakken beton van paal naar paal. Kongcrete zet zeer sterk uit, een 1000 gram Large Kit van Kongcrete is gelijk aan de hoeveelheid materiaal van 25 kilogram snelbeton!
Kongcrete verkort de werktijd aanzienlijk, omdat extra navullen niet nodig is. U bent in 3 minuten klaar! Mixen, gieten, vast!

Sterk

Krachtig expanderend vulmiddel: Kongcrete kan veel meer druk aan dan de omringende aangestampte grond.
Hecht vele malen beter aan hout, metaal en andere materialen dan beton.
Omdat het vloeibaar in het paalgat gegoten wordt, penetreert Kongcrete de grond veel beter dan snelbeton. Hierdoor krijgen we een superieure hechting voor de paal.
Omdat het hydro fobisch is (laat geen water door), zorgt Kongcrete voor een beschermlaag rondom het hout, waardoor de kans op rot zeer sterk gereduceerd wordt.

Snel

Zet palen vast in 3 minuten! U bespaart tijd die normaal nodig is voor het vormen, mixen en uitharden van beton.
“Regen vriendelijk”: Kongcrete is Hydro fobisch, expandeert en hardt zeer snel uit. Kongcrete kan daarom bij elk weertype gebruikt worden.

Opslag en houdbaarheid

Opslag tussen de 0 en 40 °C. Voor de houdbaarheid, zie verpakking. (minimaal 2 jaar na productiedatum)
Kongcrete kan in zomer en winter buiten gebruikt worden bij temperaturen tussen -30°C en 40°C. Het is wel noodzakelijk de Kongcrete kit te klimatiseren tussen de 18°C en 23°tenminste 2 uur voor gebruik.

Verwijderen en schoonmaken

Na uitharding kan Kongcrete alleen mechanisch verwijderd worden door middel van schuurpapier of een gekarteld mes en/of zaag. Voorzichtigheid geboden hiermee, omdat het uw paal kan beschadigen.

Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

Vragen?

vragen leiconstructie

Vragen over onze producten?
Wilt u een offerte voor een specifieke situatie, bestek of plan?

Neem contact met ons op via  of bel 0180 434965

Ga naar boven